۲۷ شهريور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳
neshast-roasaye-daneshgah-rusie

نشست روسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور در آستانه آغاز سال تحصیلی روز چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، محمدعلی برخورداری در گفت‌وگو با مهر، با اعلام این خبر افزود: باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید، نشست روسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور با هدف بررسی برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

وی افزود: در این جلسه قرار است موضوع تبادل و نحوه ارتباط میان دانشگاه‌های برتر ایران و کشور روسیه نیز مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: سال گذشته دانشگاه‌های برتر ایران به کشور روسیه سفر کردند و قرار است به زودی هیاتی از دانشگاه‌های این کشور نیز به ایران سفر کنند که در این جلسه نحوه ارتباط میان دانشگاه‌های دو کشور بررسی خواهد شد.

برخورداری تاکید کرد: در این جلسه همچنین مسائل روز دانشگاه‌ها مانند نحوه پذیرش دانشجو و سطح‌بندی دانشگاه‌ها نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.