Didar bas moavenan vezarat kar (23)

نشست مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی با معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارشنبه 25 اسفندماه در سالن شورای ریاست این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال و حجت‌الله میرزایی معاون اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طرف این وزارتخانه در نشست حضور داشتند.

نمایندگان دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این نشست، حسین سلیمی، رئیس این دانشگاه، حبیب هنری، معاون پژوهشی، عبدالساده نیسی، مدیر امور پژوهشی، مهدی گودرزی رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی و سید سروش قاضی‌نوری نائینی، سرپرست مرکز رشد واحدهای فناوری و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه بودند.

حاضران در این نشست در زمینه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع کارآفرینی، اشتغال و مهارت‌آموزشی دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

عکس: افشین عزیزی- عطنا