ظهر امروز ـ چهارشنبه ـ مرکز رایانه دانشکده اقتصاد پس از تجهیز و نوسازی با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و مسئولان این دانشکده افتتاح و بازگشایی شد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، تجهیز و نوسازی این مرکز در ایام امتحانات و مابین دو ترم صورت گرفته بود و امروز آماده ی بهره برداری برای دانشجویان شده است.

در فضای جدید طراحی شده برای این مرکز یک سالن بزرگ عمومی همراه با 40 دستگاه کامپیوتر ، میز و صندلی جدید ایجاد شده و در کنار آن نیز یک کارگاه آموزشی مجهز نیز اضافه گردیده است.

اما در همین زمینه نکته ای که حائز اهمیت است همت عالی مسئولان این دانشکده در ایجاد فضایی در خور شان دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی بوده که شایسته تقدیر و تحسین می باشد.

به نظر می رسد پیگیری های مداوم دکتر قاسمی معاون دانشکده اقتصاد و تلاش شبانه روزی پدرام کریمی مسئول مرکز رایانه در تجهیز و بازسازی سریع مرکز بسیار اثرگذار بوده است که باید از این دو فرد و همچنین دکتر شاکری رئیس دانشکده به عنوان مدیری مثبت اندیش قدردانی کرد.

در ادامه تصاویر ارسالی مرتضی کرباس باف عکاس عطنا را از این مراسم می بینید:

IMG_2387 6 5 3 2 1