به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) به نقل از معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه، با ابتکار و پیگیری گروه حقوق عمومی و بین الملل و با همکاری دفتر صلیب سرخ بین المللی و کمیته ملی حقوق بشر دوستانه برای اولین بار در ایران نقد و بررسی کتاب «عناصر جنایات جنگی در اساسنامه دیوان بین المللی کیفری» که توسط برخی از مترجمین و تحت نظر کمیته های فوق الذکر ترجمه شده است، در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

این کتاب در حال حاضر برای اولین بار در 697 صفحه و به شکل گالینگور توسط انتشارات مجد(سال 93) به زیور طبع آراسته شده است.

در این نشست که امروز چهارشنبه ساعت 10 صبح در تالار دفاع دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شداساتید مبرَز حقوق کیفری و جرم شناسی و حقوق بین الملل از جمله استادان دکتر آزمایش، اردبیلی و ضیایی بیگدلی حضور داشتند و در ابتدای جلسه پس از خیرمقدم دکتر علومی ریاست دانشکده، آقای کنوت دورمن (مدیر پروژه نگارش کتاب) به مدت نیم ساعت فرایند شکل گیری ایده نگارش و اهمیت موضوع را در حوزه حقوق کیفری بین المللی مورد تحلیل و بررسی قرار داده و پس از آن آقایان دکتر آزمایش، دکتر ضیائی بیگدلی و اردبیلی به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با کتاب پرداختند.

لازم به ذکر است در این نشست به تمام شرکت کنندگان یک نسخه از کتاب فوق اهدا گردید.