۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ۲۱:۲۲
Ordooye basij - Loodab (7)

Ordooye basij - Loodab (2)

اردوی جهادی گروه پرواز خاکی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در منطقه محروم «لوداب» از استان کهگیلویه و بویر احمد با حضور ۸۰ نفر از خواهران و برادران بسیجی برگزار شد.

به گزارش عطنا، به نقل از بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این اردو که از شنبه دوم مرداد ماه لغایت جمعه 15 مرداد ماه سال جاری به انجام رسید، گروه «پرواز خاکی» نسبت به تکمیل سه پروژه عمرانی، در صحن امام زاده محمد بن طاهر (ع) در بخش گراب و تعمیر دو خانه اهالی در جهت محرومیت‌زدایی و همچنین کار فرهنگی در پنج روستای بخش لوداب، خدمات تیم پزشکی و پخش اقلام فرهنگی-غذایی، اقدام کرد.

بسیج دانشجویی با بیان اینکه «این تازه شروع کارمان است، و چگونه در بند خاک بماند آنکه را پرواز آموخته است»، نسبت به برگزاری برنامه‌های از این دست ابراز امیدواری کرد.

گزارش تصویری این اردوی عمرانی را در عکس‌های زیر ببینید.