۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۰:۲۲

nashr

نشست فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی سراسر کشور با شعار آموزش پویا، آزادی مسئولانه، قلم سازنده برگزار‌ می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، دومین نشست فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور با حضور ۷۰۰ دانشجو ۱۸ تا ۲۰ مردادماه برگزار خواهد شد.

کارگاه‌‌های آموزشی با موضوع اصول و مبانی خبرنویسی، تکنیک‌‌های خبرنویسی، گزارش نویسی، تکنیک‌‌های مصاحبه‌گری، اصول و مبانی گرافیک و صفحه‌آرایی، اینفوگرافی، عکاسی، روزنامه نگاری شهروندی، طنز، روزنامه نگاری چند رسانه‌ای و تکنیک‌‌های انتشار نشریات دانشگاه‌ها باحضور استادان سرشناس رشته ارتباطات و چهره‌‌های شاخص رسانه‌ای کشور از جمله برنامه‌‌های این رویداد علمی فرهنگی است.

علاقمندان برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی وزارت بهداشت به نشانی mefda.ir مراجعه کنند.