۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰

نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی آبان ماه در ۳ بخش برگزار می شود.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی آبان ماه امسال در ۳ بخش «آثار برتر»، «نشریات برتر» و «بخش ویژه» برگزار می شود.

بخش «آثار برتر» شامل تیتر، گزارش، مقاله فرهنگی، مقاله ادبی، مقاله اجتماعی، گرافیک، صفحه آرایی، خبر، مصاحبه، مقاله اقتصادی، مقاله هنری، طرح و کاریکاتور، عکس، سرمقاله و یادداشت، مقاله سیاسی، مقاله صنفی، مقاله دینی و قرآنی، طرح روی جلد است.

بخش «نشریات برتر» شامل صنفی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، دینی و قرآنی، هنری، ادبی، طنز و کاریکاتور، علمی تخصصی علوم انسانی، علمی تخصصی علوم پایه، علمی تخصصی  علوم پزشکی، علمی تخصصی فنی و مهندسی علمی تخصصی هنر است.

بخش ویژه نیز شامل آزاد اندیشی؛ اخلاق، منطق و آزادی و مذاکرات هسته ای می شود.

دانشجویان برای شرکت در این جشنواره لازم است در زمان انتشار اثر یا نشریه خود، دانشجو باشند. دانشجویان می توانند تا هفت اثر به این جشنواره ارسال کنند و برای ارسال هر اثر باید یک فرم جداگانه تکمیل کنند.

همچنین آخرین مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی آخر شهریور ماه ۱۳۹۴ و زمان برگزاری جشنواره آبان ماه ۱۳۹۴ است.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به به آدرس www.titr۹.ir مراجعه کنند