۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۷:۱۶

Ayande pajohi

اولین همایش ملی آینده پژوهی، علوم انسانی و امنیت اجتماعی به همت دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان لرستان و موسسه عدالت گستر بارکه افلاک، در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش عطنا در این همایش ملی، محمد نازاریان، دانشجوی دکترای دانشگاه علامه موفق شد با ارائه مقاله «حکمرانی در ایران و اثرات آن در کیفیت زندگی مردم»، به عنوان پژوهشگر انتخاب شود.

در همایش ملی آینده پژوهی، علوم انسانی و امنیت اجتماعی که با شرکت پژوهشگرانی از سراسر ایران برگزار شد، مقالاتی با موضوع آینده پژوهی در حوزه‌های جامعه‌شناسی، هنر، ادبیات، اسلامی، اقتصادی، عصر مجازی، فرهنگ، آموزش، مدیریت، فناوری، کارآفرینی، علوم انسانی، مدیریت، علوم اقتصادی، حسابداری، حقوق، روان‌شناسی، علوم سیاسی، جامعه‌شناسی، کتابداری، الهیات و معارف اسلامی، زبان و ادبیات انگیسی و عربی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی ارائه شد.

poster ayande pajoohiAyande-pajoohi---nazarian2