photo (5)

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) ، یکی از پرطرفدارترین بخش ها در نمایشگاه عفاف و حجاب پرنیان، مسابقه ی این نمایشگاه بود. این مسابقه به گونه ای بود که بیش از 1000 جایزه به شرکت کنندگان اهدا شد!

SAM_0672

در این مسابقه، سوالاتی چهارگزینه ای از کتاب "مسئله حجاب" شهید مطهری ، طراحی گردیده و در صندوقچه ای قرار داده شده و شرکت کنندگان باید به سوالی پاسخ می دادند و در صورت پاسخ صحیح ، جایزه دریافت می کردند.

به گفته ی خانم میریان، مسئول برگزاری نمایشگاه این مسابقه ، بیش از آنکه جنبه ی مسابقه داشته باشد ،جنبه ی مشورتی و یادگیری نکات را داشت . دانشجویان به سبب شرکت جمعی در این مسابقه ، در مورد پاسخ ها ، با یکدیگر به مشورت می پرداختند.

جالب است با اینکه سوالات مرتبط با مسائل حجاب و در نمایشگاهی با مضمون عفاف و حجاب دختران بود ، اما پسران نیز استقبال وسیعی از این مسابقه داشتند!

SAM_0667

جوایز این مسابقه کاکتوس و محصولات حجاب شامل مقنعه و ساق و ... بود اما آنچه در این دو هفته در دهکده قابل رویت بوده است ، کاکتوس به دست بودن دانشجویان در سطح دانشگاه بود ! که ردپای این کاکتوس ها به پرنیان می رسد.

گزارش و عکس : زهرا شهریار