Danesh afzayi (3)
به گزارش عطنا،  شانزدهمین دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه طباطبائی، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، 24 تا 26 دیماه 94 در مشهد مقدس برگزار شد.

در این دوره که با حضور صد و بیست نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه و با حضور مسئول نهاد رهبری و برخی از اعضای هیأت رئیسه برگزار شد، استادان حاضر از مباحث مدرسان در قالب چهار دوره بهره مند شدند.

گفتنی است دوره روش‌های برداشت سازوار از قرآن کریم با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر بهجت پور و دوره تاریخ علم و تمدن اسلامی با حضور دکتر سیداحمدرضا خضری برگزار شد.

همچنین دکتر منصور میراحمدی به تدریس دوره اندیشه سیاسی در اسلام و دکتر محمد جواد ارسطا به تدریس دوره حقوق بشر در اسلام پرداختند.

Danesh afzayi (8) Danesh afzayi (7) Danesh afzayi (6) Danesh afzayi (5) Danesh afzayi (4) Danesh afzayi (1) Danesh afzayi (2) Danesh afzayi (3)

Danesh afzayi (9)                      Danesh afzayi (10)

Danesh afzayi (12)                      Danesh afzayi (11)