کانون قرآن و عترت (ع) دانشگاه علامه طباطبائی مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان را چهارم اسفند ماه 1393 در پردیس دهکده المپیک برگزار می کند.

این مسابقات شامل بخش های بخش شفاهی شامل رشته های تلاوت تحقیق و ترتیل، حفظ پنج، ده، بیست و سی جزء قرآن کریم، حفظ سه جزپیوسته (محدود به مرحله دانشگاهی)، مداحی و اذان است.

همچنین بخش کتبی شامل رشته های ترجمه و مفردات قرآنی، آشنایی با احادیث و ادعیه، احکام و بخشهای پژوهشی، ادبی و هنری است.

این گزارش حاکی است، مهلت ثبت نام تا پایان بهمن ماه است، ضمن آنکه علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اداره دینی و قرآنی وزارت علوم www.quranmsrt.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 88901521 دفتر امور قرآن و عترت مدیریت امور فرهنگی یا دفاتر کانون قرآن و عترت دانشکده ها مراجعه کنند.

گفتنی است که به نفرات برتر هر رشته جوایز نقدی و غیر نقدی اهداء خواهد شد.

ش