۱۴ تير ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵

خوابگاه همیشه حال هوایی متفاوت دارد، چه رسد اگر ماه رمضان باشد و تابستان نیز هم! دوربین عطنا این بار سراغ توزیع افطار در خانه دانشجویی شهید همت رفته است و لحظاتی از زندگی دانشجویی را پیش روی شما قرار می‌دهد.

باید دانشجو باشید تا بدانید افطار کردن با غذای خوابگاه چه مزه‌ای‌ست! ژتون‌ها را برداشتن و در صف ایستادن و گرفتن غذایی که هرچه نداشته باشد، طعم خاطرات دانشجویی را حتما در خود دارد.

غذایی که این روزها در خوابگاه های دانشگاه علامه، آن را پلمب‌شده تحویل می‌دهند و تا موقع اذان مغرب باید صبر کنید تا بتوانید آن را فک پلمب کنید! روزه‌هاتان قبول؛ ما را هم دعا کنید!

گزارش تصویری توزیع افطاری در خانه دانشجویی شهید همت را در عکس‌های زیر ببینید.