به گزارش عطنا و به نقل از خبرگزاری مهر، روح الله استیری در نشست «شرکتهای دانش بنیان در حوزه صادرات» گفت: نزدیک به یک سال و نیم است که شرکتهای دانش بنیان در حوزه صادرات، با راهاندازی کریدور خدمات صادرات دانش بنیان توانمندسازی میشود و هنوز هم این موضوع در حال انجاماست.
وی با اشاره به میزان خدمات ارائه شده به شرکتهای دانش بنیان در حوزه صادرات افزود: تا پایان سال ۹۴ حدود ۷۳۶ درخواست از شرکتها برای حضور در کریدور صادراتی داشتهایم که ۴۶۶ درخواست مورد تایید قرارگرفته است از این تعداد ۳۰۵ شرکت دانش بنیان از ۱۷۰ خدمات کریدور بهره مند شدهاند.
استیری اعزام هیاتها به دیگر کشورها را از دیگر اقدامات معاونت امور بینالملل و تبادل فناوری عنوان کرد و گفت: در این زمینه هم اقداماتی برای پذیرش حضور دیگر کشورها در رویدادهای مهم ایران مثل ایران هلث و اینوتکس داشتهایم و هم راه اندازی پاویونهای مختلف ایران در دیگر کشورها مثل بیوتکنیکای آلمان، جیتکس( نمایشگاه تجهیزات پزشکی)، نمایشگاه نوا در روسیه و عرب لب را داشتیم که شرکتها و هیاتهای ایرانی حضور خوبی در این نمایشگاهها داشتند.
وی با اشاره به طراحی الگوی توسعه صادرات در معاونت امور بینالملل و تبادل فناوری، اظهار کرد: پشتیبانسازی، کیفیسازی و برندسازی از جمله نیازهایی بود که برای طراحی الگوی توسعه صادرات به آنها نیاز داشتیم که برای هر کدام از این حوزه ها اقدامات مختلفی در این دو سال صورت گرفتهاست.
مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بینالملل معاونت علمی با مهم خواندن راهاندازی بانک اطلاعاتی محصولات شرکتهای دانشبنیان گفت: به زودی بانک اطلاعاتی محصولات شرکتهای دانشبنیان به ۴ زبان زنده دنیا راهاندازی خواهدشد و تمامی این اطلاعات در این سایت قرار میگیرد.