معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دوره های پژوهش محور در صورت اجرای درست علاوه بر درآمدزایی میتواند مشکلات دستگاه های اجرایی را رفع کند.
به گزارش عطنا و به نقل از باشگاه خبرنگاران، شجاع احمدوند معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص پذیرش دکتری پژوهش محور این دانشگاه گفت: دکتری پژوهش محور از سال 90 وارد ادبیات دانشگاهی شده است اما دانشگاه علامه طباطبائی تاکید روی دورههای پژوهش محور دارد چون برای نظام آموزشی بسیارمناسب است.
وی افزود: در صورت اجرا درست این دورهها علاوه بر درآمد زایی، می تواند مشکلات اجرایی کشور را هم رفع کند. این در حالی است که در گذشته برای جذب دانشجو نظم و مکانیزم های کنترلی وجود نداشت و حتی افراد انتخابی به عنوان راهنما و مشاور با رشته فرد مرتبط نبود.
معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی بیان کرد: در قانون پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور که توسط وزارت علوم تصویب شده است استاد باید دارای طرح پژوهشی باشد تا بتواند دانشجو جذب کند. این قانون برای حوزه های فنی و مهندسی قابل اجرا است اما در رشته های علوم انسانی بی معنا و نیازمند مطالعات بیشتر است.
شجاع احمدوند درباره تغییر شرایط دکتری پژوهش محور اظهار داشت: باید شرایطی ایجاد کنیم تا از طریق دستگاه های اجرایی که متقاضی دوره های دکتری پژوهش محور هستند و از طریق سنجش های علمی زیر نظر سازمان سنجش دانشجو پذیرش کنیم و بعد از آن دانشجویان را در پروژههای پژوهشی وارد کنیم.
وی یادآور شد: کیفیت دورههای پژوهش محور به تدریج در حال افزایش است و با افزایش نظم با سایر دوره ها تفاوتی ندارد. به علاوه دانشجویان پژوهش محور فقط 6 واحد درس می خوانند در نتیجه تمرکزشان بر روی پژوهش است.