به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) به مناسبت دهه فجر 75 نفر از دانشجویان خوابگاه های دخترانه دانشگاه علامه در تاریخ 23/11/93 از ساعت 14 الی 17 عصر از موزه ی عبرت بازدید نمودند.

این موزه در منطقه تاریخی باغ ملی یا میدان مشق سابق قرار گرفته و به واقع این میدان از میادین تاریخی شهر تهران، با تاریخچه‌ای مملو از مسائل سیاسی، اجتماعی، نظامی، فرهنگی و هنری به شمار می آید.

قدمت این منطقه به زمان فتحعلی شاه قاجار برمی‌گردد.

موزه عبرت ایران، با استفاده از کلیه اسناد و مدارک مکتوب و شفاهی موجود و با بهره‌مندی از وجود مجرب‌ترین هنرمندان متعهد ایرانی و با حفظ و بازسازی فضای آن زمان سعی در به تصویر کشیدن حرکات و جنایات رژیم پهلوی و معرفی آن به نسل جوان و فراهم آوردن زمینه‌های پژوهشی برای محقیقین و اندیشمندان داخلی و خارجی نموده است.

پس از تغییر مخوف‌ترین شکنجه‌گاه تاریخ ایران به موزه عبرت ایران، کار بازسازی و آسیب‌شناسی این مکان با نظر مثبت سازمان میراث فرهنگی کشور، با حضور رییس و معاونین ارشد این سازمان و با اخذ نظریات دقیق کارشناسی آغاز گردید.

موزه عبرت ایران سرانجام در تاریخ 8 بهمن ماه 1382 توسط سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور وقت رسما افتتاح گردید.