ordo

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، لیست سفرهای دانشجویی ترم دوم سال تحصیلی 93-94 طی اطلاعیه ای اعلام شد.

در این اطلاعیه نام شهرهایی نظیر مشهد ، شیراز ، یزد ، اصفهان ، همدان و کرمانشاه دیده می شود که بعضی برای دانشجویان پسر و بعضی دیگر برای دانشجویان دختر تدارک دیده شده است اما  اردوهای شهر مشهد به صورت جداگانه و صرفاً برای فعالین فرهنگی دانشگاه علامه در نظر گرفته شده است. بنا بر اعلام واحد اردوهای معاونت فرهنگی ، سهمیه و نام افراد واجد شرایط اردوی فعالین فرهنگی از سوی کارشناسان این معاونت اعلام خواهد شد.

همچنین طبق اعلام این واحد هزینه های اعلام شده در اطلاعیه ی زیر 50 درصد کل هزینه های هر سفر می باشد و مابقی توسط معاونت فرهنگی دانشگاه پرداخت خواهد شد.

با توجه به ظرفیت محدود این سفرها، از میان علاقه مندان به قید قرعه افرادی جهت اعزام انتخاب خواهند شد.

جهت کسب اطلاع از جزئیات و نحوه ی ثبت نام در این اردوها بر روی اطلاعیه زیر کلیک کنید.

اردویی جدید