14-1

اعضای شورای راهبردی ستاد توسعه فناوری نفت، گاز و ذغال‌سنگ معاونت‌علمی منصوب شدند.
به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائیی (عطنا) ، در احکام جداگانه از سوی دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و با پیشنهاد دکتر جعفر توفیقی دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی، اعضای شورای راهبردی ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ منصوب شدند.
«دکتر مسعود درخشان»، دکتر مصطفی کریمیان اقبال، دکتر محمدرضا امیدخواه، دکتر سعید پاک سرشت، مهندس مسعود مروی و مهندس سیروس وطن خواه به عنوان اعضای شورای راهبردی ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گازو ذغال سنگ معاونت علمی تعیین شده اند.
براساس این گزارش، ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی، به عنوان یکی از ستادهای 13 گانه معاونت علمی، بهمن ماه 1392 تاسیس شده است.

شایان ذکر است که دکتر درخشان از اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی و از صاحب نظران برجسته کشور در حوزه اقتصاد انرژی می باشند.