چهارمین جشنواره «دانشجوی نمونه» دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه 5 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد و در این مراسم از دانشجویان نمونه سال تحصیلی جاری تقدیر به عمل آمد.
به گزارش عطنا، در این مراسم که با سخنرانی دکتر الماسی، دبیر جشنواره و دکتر سلیمی رئیس دانشگاه آغاز شد 6 نفر به عنوان دانشجوی نمونه و 16 نفر به عنوان دانشجوی شایسته تقدیر انتخاب شدند. این دانشجویان موفق شامل سه دانشجوی مقطع دکتری دو دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و یک دانشجو در مقطع کارشناسی است.
همچنین در این مراسم از فعالین و رابط های فرهنگی دانشگاه و نفرات برتر جشنواره ورزشی قدردانی شد.
مهسا قربانی، عطاءالله هرندی و محمد امین کیخا فرزانه در مقطع دکتری، علی اصغر زاده رومیانی و مسعود کسرایی نژاد در مقطع کارشناسی ارشد و انسیه آذرپور در مقطع کارشناسی به عنوان 6 دانشجوی نمونه انتخاب شدند.
در ابتدای این مراسم، دکتر حجت الله الماسی دبیر جشنواره دانشجوی نمونه، از قرار گرفتن دانشگاه علامه طباطبائی در سطح یک دانشگاه های کشور خبر داد و افزود: انتخاب دانشجویان نمونه این دانشگاه در مرحله اول توسط کمیته فرهنگی و بخش آموزش دانشگاه صورت گرفت و در مراحل بعدی تایید صلاحیت و ارزیابی نهایی توسط دبیرخانه انجام شد.
وی ادامه داد: 124 نفر از کل دانشجویان وارد این سامانه شدند که از میان آنها 80 نفر مورد داوری مجدد قرار گرفتند و در نهایت 6 نفر به عنوان دانشجوی نمونه و 16 نفر به عنوان دانشجوی شایسته تقدیر برگزیده شدند.
دبیر جشنواره خاطر نشان کرد: انتخاب دانشجوی نمونه بر اساس حوزه پژوهشی، مقالات، اختراعات، بخش فرهنگی، بخش ادبی و هنری، بخش آموزش و آزمون زبان صورت گرفته است.
وی هم چنین افزود: علوم انسانی عرصه ایده پردازی، کارآفرینی و عرصه خلاقیت است که می تواند زیر ساخت توسعه بقیه حوزهها بشود.
دکتر سلیمی ریاست دانشگاه علامه طباطبائی نیز از بروز تحولات جدی در سال اخیر در دانشگاه علامه خبر داد و گفت: در دوسال اخیر در دانشگاه علامه حرکتی جهش گونه داشتیم به طوری که نسبت استاد به دانشجو به 30 درصد رسیده است و بر تعداد دانشجویان ممتاز ما افزوده شده است.
وی افزود: از نظر تولید مقالات پژوهشی به مقام دوم در تولیدات حوزه علوم انسانی دست یافتیم.
رئیس دانشگاه علامه همچنین اشاره کرد: برگزاری این نوع جلسات میوهچینی بذری است که چند سال قبل در دانشگاه کاشته شده است.
سلیمی ادامه داد: این دانشجویان جزء اینکه خودشان پیام آور علم واخلاق هستند، سفیران علوم انسانی نیز هستند. عده ای برای علوم انسانی شانیت قائل نبودند و حضور این دانشجویان به خوبی نشانگر تاثیر گذاری انها بر حوزه علوم انسانی می باشد و اینکه چگونه حضورشان هویت بخش به جامعه است.
ریاست دانشگاه علامه همچنین اشاره کرد: این دانشجویان نمونه سفیران دانشگاه علامه نیز هستند. اینکه ما به سرعت جزء دانشگاه های برتر و سطح یک قرار گرفتیم محصول تلاش آنها است.
گزارش تصویری این مراسم را در زیر مشاهده کنید.