به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ،متن این بیانیه به شرح زیر می‌باشد:

22 بهمن گرامیداشت سالروز تحقق حاکمیت مردم در ذیل حاکمیت الهی است که با مجاهدت میلیون‌ها ایرانی و به هدف احیای ارزش‌های والای انسانی و اسلامی تحت عنایات خاص حضرت ولی‌عصر(عج) میسر شده است. حضور همیشگی و حمایت همه جانبه مردم آزادی خواه  و استقلال طلب ایران اسلامی از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب در برهه‌ها‌ی حساس بدخواهان و بداندیشان نظام جمهوری اسلامی را ناامید ساخته و ادامه حیات این شجره طیبه را تضمین نموده است. گرامیداشت یوم الله 22 بهمن همواره فرصتی بوده است برای به نمایش گذاشتن وحدت ملی حول ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی و انقلابی از سوی ملتی که در عین تنوع و تکثر در حفظ و حراست از اصول خود هم‌پیمان و متحد هستند؛ گویی ارز‌ش‌های انقلاب اسلامی همان ریسمان الهی است که به آن چنگ می‌زنند تا پراکنده نشوند.

دانشگاه علامه طباطبائی(ره) با تجدید بیعت با بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و تأکید بر ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی و انقلابی، ضمن گرامیداشت دهه فجر و اعلام حضور همه‌جانبه‌ی اعضای خانواده دانشگاه علامه طباطبائی(ره) در کنار سایر اقشار مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن، از آحاد ملت آزاده و بزرگ ایران برای حضور پرشور در این گردهمایی ملی دعوت به عمل می آورد. امید است در آینده‌ای نزدیک با تحقق تمامی آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران ارائه‌گر الگوی کاملی از مردم سالاری دینی و حکومت مبتنی بر ارزش‌ها و اصول اسلام ناب محمدی(ص) برای جهانیان باشد.

* :