به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، نشست تخصصی تبیینی متفاوت از انقلاب اسلامی به میزبانی انجمن علوم سیاسی ایران برگزار می شود.

انجمن علوم سیاسی ایران نشست "تبیینی متفاوت از انقلاب اسلامی ایران" را همراه نقد و بررسی کتاب «تاملاتی بر انقلاب فرانسه» برگزار می کند.

این نشست با حضور احمد گل محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، علی مرشدی زاد، عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد و سهیل صفاری، مترجم کتاب «تاملاتی بر انقلاب فرانسه» ادموند برک برگزار می شود.

بنا بر گزارش روابط عمومی انجمن علوم سیاسی ایران، نشست " تبیینی متفاوت از انقلاب اسلامی ایران" همراه نقد و بررسی کتاب تاملاتی بر انقلاب فرانسه ساعت 16 عصر روز سه شنبه، 21 بهمن ماه برگزار می شود.

گفتنی است، علاقه مندان برای حضور در این نشست می توانند به انجمن علوم سیاسی ایران واقع در یابان انقلاب، خیابان شهید لبافی نژاد، بین فخر رازی و خیابان دانشگاه، پلاک یک مراجعه کنند.