۱۶ فروردين ۱۳۹۵ ۰۷:۱۲
ketab

Ketab

فهرست کتاب‌های جدید الانتشار دانشگاه علامه طباطبائی از سوی  مرکز چاپ و انتشارات این دانشگاه اعلام شد.

به گزاش عطنا در این فهرست، کتاب‌هایی چون «سه قرن با جنبش‌های اسلامی» اثر دکتر حمید صالحی و عماد اصلانی مناره‌بازاری، مجموعه مقالات  «بومی‌سازی علوم اجتماعی در ایران» به کوشش دکتر گل محمدی و جلال کمالی اردکانی، «اقتصاد مدیریت با تأکید بر تئوری نظریه بازی‌ها» تیموتی سی جی فیشر - رابرت جی. واشیک که توسط شهرزاد برومند ترجمه شده است؛ وجود دارد.

کتاب‌های ‌«اقتصاد کلان» چارلز اروین جونز، ترجمه اسفندیار جهانگرد و مهدی کرامت‌فر، مجموعه مقالات «کرسی‌های نظریه پردازی (ترویجی) » - جلد سوم که توسط شادی الواری گردآوری شده است، مجموعه مقالات «همایش ملی رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه» به کوشش دکتر محمد زاهدی اصل و دکتر علی اکبر تاج‌مزینانی، «آسیب‌های اجتماعی از منظر مددکاری اجتماعی» به قلم محمد زاهدی اصل، «پژوهش‌های نوین ترجمه» به کوشش معصومه احمدی و «خانواده پایدار از دیدگاه قرآن و سنت» توسط صالح حسن‌زاده از دیگر کتاب‌های جدید الانتشار در دانشگاه علامه طباطبائی است.