به گزارش عطنا به نقل از مهر، محمد زارع گفت: در ابتدای سال ۹۴ قرار بود حدود ۱۸ هزار نفر را به عمره دانشجویی اعزام کنیم که از این تعداد حدود ۶ هزار نفر به عمره اعزام شدند؛ پس از اتفاقاتی که در فرودگاه جده رخ داد، اعزامهای ستاد به عمره متوقف شد و ۱۲ هزار نفر از ثبت نام کنندگان نتوانستند راهی این سفر شوند؛ مبالغ دریافتی این افراد به آنان برگشت داده شد و ما برای هرگونه اقدام در این خصوص تابع سازمان حج و زیارت هستیم.
وی افزود: دوازدهمین دوره عتبات دانشگاهیان فروردین ماه سال ۹۴ برگزار شد و طی آن ۳ هزار نفر از دانشگاهیان به عتبات عالیات اعزام شدند؛ سیزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان نیز در مردادماه کلید خورد و در خلال این دوره افزون بر ۷ هزار نفر از دانشگاهیان کشور در قالب پنج گروه اساتید، کارمندان دانشگاهی، دانشجویان مجرد پسر، دانشجویان مجرد دختر به همراه محارم و دانشجویان متاهل به عتبات عالیات اعزام شدند؛ در این دوره دانشجویان متاهل بیشترین متقاضی تشرف به عتبات بودند.
معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار داشت: چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان نیز از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده که تا پایان فروردین ۹۵ ادامه خواهد داشت و طی آن ۱۲ هزار نفر به عتبات عالیات اعزام میشوند؛ در این دوره اعزام ۲۷۸ کاروان را پیشبینی کردهایم، تقریباً ۱۰۰ کاروان به نسبت سال گذشته اضافه شده است. طبق برنامهریزیها ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در این دوره اعزام میشوند.
زارع عنوان کرد: سعی کردهایم این اعزامها را منظمتر برگزار کنیم و با همکاری سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری، محل اسکان دانشگاهیان در نجف و کربلا تمرکز بیشتری پیدا کرد. برنامهها و جلسات پیش از سفر را در ایران برای کاروانها دایر کردیم تا نسبت به موارد مهم این سفر آشنا شوند و برنامههای ستاد در کشور عراق نیز سر و سامان گرفت.
وی اضافه کرد: برنامههای زیادی را نیز در کشور عراق برای کاروانها در نظر گرفتیم که از جمله این برنامهها میتوان به برنامه ریزی برای بازدید کاروانها از حرم حضرت حر، بازدید از بیت حضرت امام(ره) در نجف اشرف و نجفشناسی، برگزاری همایش احلی من العسل در کربلا و غیره اشاره کرد.
معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خاطرنشان کرد: در نظر داریم برنامههایی که برای اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات در نظر گرفته میشود، از انسجام و قوام خوبی برخوردار باشد؛ همچنین در طول سال تنوع کاروانهای اعزامی را بیشتر کردیم، برای مثال برای نخستین بار در چهاردهمین دوره عتبات، کاروان ویژه دختران مجرد را پیش بینی کردیم و هماهنگی لازم برای اعزام حدود ۴ هزار دانشجوی دختر به عتبات صورت گرفت که تاکنون بخشی از آنها به عتبات اعزام شدهاند.
زارع گفت: برنامه ریزی برای پانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان نیز از اواخر فروردین ماه آغاز خواهد شد و در صورت افزایش تقاضا، قطعا نسبت به دورههای گذشته، در این دوره شاهد افزایش اعزامها خواهیم بود.