معاون عمرانی دانشگاه علامه طباطبایی از افتتاح طرح مسجد و کتابخانه مرکزی دانشگاه در سال آینده خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر غلامعلی کارگر، با اعلام این مطلب در خصوص ساختمان نیمه کاره مسجد دانشگاه علامه طباطبایی، گفت: مسجد جامع دانشگاه علامه که شامل مجتمع فرهنگی درمانی مذهبی می‌شود، تا آخر شهریور ماه سال 95 آماده بهره برداری خواهد شد.

kargar

وی درباره کتابخانه مرکزی دانشگاه اظهار کرد: کار احداث کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی طبق جدول زمان‌بندی در حال پیشروی است و تا یک سال آینده قرارداد دارد.

کارگر از برنامه عمرانی اساسی دانشگاه که احداث پردیس شماره 3 است خبر داد و گفت: زمینی در حدود 25 هکتار را از شهرداری منطقه 22 گرفته‌ایم که در حال حاضر در حال انتخاب مشاور هستیم و بعد از تنظیم قرارداد طرح جامع پردیس شماره 3 را طراحی خواهیم کرد.

معاون عمرانی دانشگاه علامه طباطبایی درباره سلف دانشجویان اظهار کرد: در حال حاضر با کمبود سلف برای دانشجویان مواجه نیستیم ولی در صورت انتقال یک دانشکده دیگر به پردیس مرکزی، در ضلع شمال شرقی مسجد دانشگاه یک ساختمان چهار طبقه به متراژ 2800 متر طراحی خواهیم کرد که غذاخوری دانشجویی چهار طبقه خواهد بود و بوفه اصلی دانشگاه هم در آن مستقر خواهد بود.