به گزارش عطنا، ستاد فرهنگی اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و کانون فیلم و عکس دانشگاه، فیلم سینمایی بادیگارد را در قالب برنامه «سینمای خاکی»، اکران کرد.

این گزارش حاکی است، این فیلم که آخرین ساخته حاتمی کیا ست، روز دوشنبه دهم اسفند ساعت ۱۳، در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری، به نمایش درآمد و با استقبال خوبی از طرف دانشجویان مواجه شد.

بر اساس این گزارش ستاد فرهنگی اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی علامه طباطبائی فیلم های سینمای جشنواره فجر شامل بادیگارد، فهرست مقدس، ایستاده در غبار و سیانور را در قالب برنامه «سینمای خاکی» در هفته های منتهی به اردوی راهیان نور اکران می کند.

در اولین برنامه فیلم سینمای بادیگارد برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی اکران شد.

گزارش تصویری این مراسم را در زیر ببینید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

عکاس: شکیبا شیرازی تهرانی