به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)،دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن علمی–دانشجویی روابط بین‌الملل این دانشگاه، همایش بین المللی « احقاق حقوق قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ عراق با ایران در مراجع ملی و بین المللی »را در 26و 27 بهمن ماه سال جاری برگزار می‌کند.

صلاحیت دادگاههای ملی و بین المللی در رسیدگی به دعاوی قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیایی، استفاده از سلاحهای شیمیایی در جنک به مثابه جنایتی جنگی، مرور زمان دعاوی قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیایی،مسؤولیت ناشی از ارسال تسلیحات شیمیایی به عراق در طول جنگ با ایران،ماهیت حقوق قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیایی، مسؤولیت دولت فعلی عراق در قبال کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ تحمیلی، تعهد دولت ایران در حمایت از مصدومان شیمیایی در چارچوب نظام حقوق بین الملل، آثار زیست محیطی کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ عراق علیه ایران، ضرورت مستندسازی دعاوی قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیایی، پیامدهای اقتصادی کاربرد سلاحهای شیمیایی در جنگ عراق علیه ایران، مطالعه تطبیقی قوانین کشورهای مختلف در مورد حمایت از قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیایی و راهکارهای بهبود وضعیت رسیدگی به دعاوی قربانیان کاربرد سلاحهای شیمیاییاز محورهای این همایش عنوان شده است.

حسین سلیمی (رئیس دانشگاه)، شجاع احمدوند (معاون پژوهشی دانشگاه)، غلامرضا ذکیانی(معاون فرهنگی دانشگاه)، حمیدرضا علومی(رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی)،سید قاسم زمانی (دبیرهمایش)، علی آدمی (استاد مشاور انجمن علمی) و حشمت الله فلاحت پیشه (دبیر اجرایی همایش)اعضای شورای سیاست گذاری همایش هستند.

لازم به ذکر می باشد اساتید بین المللی همایش از کشورهای نروژ و هلند انتخاب شده اند و مسئولین همایش در حال رایزنی جهت حضور آنها می باشند.

مهلت ارسال مقالات15تا 30دی ماه سال جاری است.علاقمندان به شرکت در همایش جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود به سایتwww.drvcw.atu.ac.irمراجعه کنند. لازم به ذکر میباشد زمان برگزاری همایش 26 و 27 بهمن، در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه می باشد.

HAMAY8ESH 2