۱۵ فروردين ۱۴۰۴ ۱۸:۰۷
کد خبر: ۳۰۵۹۸۳

عطنا به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرگزاری آنا گفت: دانشگاه‌های کشور در راستای ارتقای جایگاه بین‌المللی، گام‌های جدی در زمینه پذیرش دانشجویان خارجی برداشته‌اند. روابط علمی ایران از سال ۱۳۹۵ با دانشگاه‌های روسیه آغاز شده و بیشترین تبادلات علمی ما به این کشور است. از ۱۶۰ تفاهم‌نامه امضا شده بین دانشگاه‌های ایران و روسیه، ۵۲ مورد آن مربوط به دانشگاه علامه طباطبائی است.

در حال حاضر حدود ۷۰ دانشجوی علامه طباطبائی برای ادامه تحصیل در رشته زبان روسی به صورت کوتاه‌مدت در دانشگاه‌های روسیه پذیرش شده‌اند و دانشجویان روسی نیز برای تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی حضور دارند.

نیاز آموزش عالی به دانشجویان بین‌المللی در رشته‌های انسانی
دکتر احمدوند با اشاره به اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر نیاز بیشتر آموزش عالی کشور به پذیرش دانشجویان بین‌المللی در رشته‌های انسانی، تأکید کرد: در سال‌های اخیر در این حوزه متکی به داخل شده‌ایم که البته نیازمند تقویت هستیم. تحصیل در ایران از نظر هزینه برای دانشجویان خارجی بسیار منطقی است و باید تمهیدات ویژه‌ای برای آشنایی دانشجویان با دانشگاه‌های ایرانی انجام شود، چرا که تعداد دانشجویان خارجی در رشته‌های علوم انسانی کمتر از سایر رشته‌ها است.

دانشگاه‌های ایرانی به دنبال جلب اعتماد دانشجویان خارجی با برنامه‌های نوین آموزشی


اهداف و برنامه‌های بین‌المللی‌سازی آموزش عالی
تنوع فرهنگی، ارتقای کیفیت آموزشی و قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر جهان از اهداف اصلی بین‌المللی‌سازی آموزش عالی شناخته می‌شود و تبادل دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک، اعطای بورس تحصیلی و شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی از جمله برنامه‌های همکاری برای تبادلات علمی جهانی است.

افزایش کیفیت آموزشی، ارتقای رتبه‌بندی بین‌المللی، افزایش درآمد دانشگاه‌ها و توسعه روابط بین‌المللی از محور‌های اصلی پذیرش دانشجویان خارجی است؛ بنابراین انتظار می‌رود دانشگاه‌ها با اتخاذ رویکرد‌های نوین و ایجاد محیطی جذاب برای دانشجویان خارجی، بتوانند گام‌های موثری در راستای تبدیل شدن به قطب‌های علمی منطقه و جهان بردارند و به رشد جایگاه علمی ایران در سطح جهان کمک کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار