۱۹ آذر ۱۴۰۳ ۱۵:۵۰
کد خبر: ۳۰۵۷۹۶

عطنا - به گزارش روابط عمومی، دکتر فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم، به مناسبت روز دانشجو با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی ضمن ادای احترام به شهدای مدفون در دانشگاه، از رستوران دانشجویی بازدید کرد و با سرو ناهار در کنار دانشجویان، درخصوص مسائل دانشجویی با آن‌ها به گفت‌وگو پرداخت.

وی همچنین با شرکت در کرسی آزاداندیشی «دانشجو و وفاق ملی» که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شده بود، با تاکید بر اهمیت وفاق و گفت‌وگو به سوالات دانشجویان پاسخ داد. در ابتدای این نشست، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی مطالبی را مطرح کردند.

دکتر مهاجرانی در این نشست با اشاره به اینکه دانشگاه علامه‌طباطبائی مهد علوم انسانی است و دکتر هادی خانیکی، تئوریسین گفت‌وگو، استاد همین دانشگاه هستند، گفت: ما به شدت به وفاق نیاز داریم چون فرصت شنیدن به یکدیگر نمی‌دهیم؛ ما به گفتن و شنیدن نیاز داریم. همه ما در جامعه به گفت‌وگو نیاز داریم، هم چپ و هم راست، در جریان‌های سیاسی به این موضوع عادت نکرده‌اند.

وی تاکید کرد: حضور شما دانشجویان در این برنامه یعنی سیاسی بودن دانشگاه و شما و درست هم همین است اما نه اینکه تنها یک جریان فرصت و امکان گفت‌وگو داشته باشد. فضای گفت‌وگو فضایی است که در آن، هر کس باید در درون خود آرامش داشته باشد و ما امروز، بیشتر از هر چیزی به وحدت درونی نیاز داریم.

سخنگوی دولت عنوان کرد: اگر ما معتقدیم که علوم انسانی، پیشران توسعه است، پس این بدان معنا است که فرد عالم به علوم انسانی، خود فردی توسعه‌یافته است. توسعه‌یافتگی با تحجر جمع نمی‌شود و به تحمل، مدارا و پذیرش دیگران نیاز دارد. به عبارت دیگر، باید آمادگی داشته باشیم تا با یکدیگر بنشینیم و گفت‌وگو کنیم.

وی یادآور شد: توسعه‌یافتگی نیاز به شنیدن دارد، نیاز دارد که صدای مخالف را نیز بشنویم و به سخنان دیگران گوش دهیم. آنچه ما را دچار مشکل می‌کند عدم وفاق و وحدت درونی است؛ ما امروز نیاز به شنیدن صدای همدیگر داریم.

سخنگوی دولت اظهار کرد: این کشور را همه ما باید با هم بسازیم و هیچکس حاضر نیست به جای ما این کار را انجام دهد. من روز دانشجو را به شما تبریک می‌گویم و از شما می‌خواهم برای ساختن کشورمان که متعلق به همه ما است، همکاری کنید.

عکاس، فیلم‌بردار و تدوین‌گر ویدئو: فاطمه نظری

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار