۱۷ آذر ۱۴۰۳ ۱۱:۳۳
کد خبر: ۳۰۵۷۹۰

عطنا - اولین همایش بین‌المللی با عنوان «رویکردهای نوین به ظرفیت‌های دریایی و بندری» با هدف شناسایی و معرفی ظرفیت‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران به جامعه بین‌الملل و تقویت روابط دوجانبه و چندجانبه اول بهمن ماه آغاز به کار خواهد کرد. این همایش که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود، به جبران خلأ تئوریک و علمی در حوزه‌های دریایی و بندری و ایجاد شبکه‌ای از متخصصان در این زمینه کمک خواهد کرد.

دکتر مجیدرضا مومنی دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر اجرایی این همایش در گفتگو با خبرنگار عطنا در این مورد گفت: آشنایی متخصصان بین‌المللی با توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه دریانوردی و بندری اهمیت زیادی دارد و باید از وجود اندیشمندان و استادان ایرانی در دانشگاه‌های معتبر دنیا استفاده کرد.

دکتر مومنی درادامه بیان نمود: استفاده از دانش و تجربه این افراد می‌تواند به شناسایی و تقویت ظرفیت‌های دریایی کشور کمک کند و در نهایت به مقابله با تحریم‌ها و ایجاد یک کشور تحریم‌ناپذیر منجر شود.

وی افزود: یکی از اهداف کلیدی این همایش، بین‌المللی‌سازی بنادر ایران و تبدیل آنها به حلقه‌های زنجیره ترانزیت جهانی است. با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران در چهارراه کریدورهای شرق و غرب و شمال و جنوب، این همایش می‌تواند به فعال‌تر شدن بنادر ایران در صحنه بین‌المللی کمک کند.

اهداف برگزاری اولین همایش بین‌المللی «رویکردهای نوین به ظرفیت‌های دریایی و بندری جمهوری اسلامی ایران»

او گفت: به علاوه، استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در بنادر و فعالیت‌های دریایی از دیگر محورهای مورد بحث در این همایش است. برگزارکنندگان بر این باورند که با بهره‌گیری از دانش‌ روز، بنادر ایران می‌توانند به استانداردهای بین‌المللی نزدیک‌تر شوند و به‌عنوان مراکز مهم ترانزیت در سطح جهانی عمل کنند.

دکتر مومنی ادامه داد: همچنین، در این همایش به چالش‌های موجود در حوزه‌های فنی و تخصصی نیز پرداخته می‌شود و بر ضرورت تلاش برای کاهش فاصله بین ظرفیت‌ها و عملکردهای کنونی تأکید می‌شود. با توجه به استعدادهای موجود در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی دریایی، امید است که این همایش به تقویت روابط بین‌المللی و ارتقاء جایگاه ایران در حوزه دریایی و بندری کمک کند.

دکتر مومنی در پایان اشاره کرد: امید است که با برگزاری این همایش، زمینه‌های لازم برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه کشور در حوزه دریایی و بندری فراهم شود و این رویداد به طلیعه‌ای برای ورود ایران به عرصه بین‌المللی در زمینه اقتصاد دریا محور تبدیل گردد.

این همایش در تاریخ ۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به این نشانی مراجعه کنند.

اهداف برگزاری اولین همایش بین‌المللی «رویکردهای نوین به ظرفیت‌های دریایی و بندری جمهوری اسلامی ایران»

خبرنگار و عکاس: نازنین عباسی و یلدا مرادی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار