۱۰ تير ۱۴۰۳ ۱۷:۵۰

عطنا-یادنامه استاد فقید دکتر سید وحید عقیلی در رویداد بررسی مسائل نظام رسانه‌ای ایران به همراه ارائه گزارش پیش رویداد‌های دانشکده‌های علوم ارتباطات فردا دوشنبه در پژوهشکده فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این رویداد دکتر علیرضا نیری؛ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر عباس اسدی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی، دکتر باقر ساروخانی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه سوره، دکتر سیدرضا نقیب السادات؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی، دکتر لیلا وصالی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی، دکتر محمد سلطانی‌فر؛ استاد واحد علوم ارتباطات، دکتر باقر انصاری؛ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر یوسف خجیر؛ عضو هیئت علمی دانشگاه سوره، دکتر محمدرضا رسولی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدرضا برزویی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق، دکتر قدسی بیات؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی، دکتر حسین ظفری؛ عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین و دکتر اسماعیل صابر؛ عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین، به عنوان سخنرانان حضور دارند.

همچنین در این رویداد، از سه کتاب جدید پژوهشکده ارتباطات رونمایی خواهد شد. این رویداد فردا دوشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۶ الی ۲۰ در پژوهشکده فرهنگ، هنر و ارتباطات، سالن شهید آوینی، واقع در خیابان، ولی عصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر (عج)، ابتدای خیابان دمشق، برگزار خواهد شد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.