کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری امور فرهنگی خوابگاه های دانشجویی برگزار می کند:
نویسنده:لیلا وصالی
۰۴ تير ۱۴۰۳ ۱۶:۵۳
عطنا- مراسم جشن عید سعید غدیر خم به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی و همکاری امور فرهنگی خوابگاه های دانشجویی برگزار می شود.
این مراسم، فردا دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۹:۱۵ در نمازخانه دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برقرار می شود.
 قاری این مراسم؛ هادی رحیمی ، سخنران؛ حجت‌الاسلام نیکنام و مادحان؛ علی ساعتچی، علیرضا ایمانی، حیدرعلی حزباوی و علیرضا پورمقدم خواهند بود.
در اطلاعات تکمیلی اعلامیه این مراسم آمده است، ضمن آن که ورود برای عموم آزاد است، هزینه برگشت دانشجویان به خوابگاه هایشان نیز پرداخت خواهد شد.
مکان مراسم: خیابان شهید بهشتی روبروی ایستگاه متروی میرزای شیرازی، دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، نمازخانه دانشکده اقتصاد خواهد بود.
در این مراسم، بین افراد "مشهد اولّی" به قید قرعه، یک سفر زیارتی مشهدمقدس اهدا خواهد شد.
برای تخمین تعداد پذیرایی و اطعام شام، داوطلبان حضور در این مراسم، می توانند نام خود را در نشانی زیر، ثبت نمایند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                         روبینو

بله             ایتا

هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

کرسی آزاداندیشی"پایان انحصار رسانه ها" باحضور نمایندگانی ازفعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صداوسیما برگزارمی‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.