۱۳ فروردين ۱۴۰۳ ۰۲:۱۳
کد خبر: ۳۰۵۴۲۰

علوم ارتباطات؛ خط مقدم مدیریت افکار و رفتارهای جمعی در نظام های ملی و بین المللی

 

عطنا- بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار 6 فروردین 1403 جمعی از شاعران، گواهی است بر اهمیت و جایگاه روز افزون رشته های علوم ارتباطات اجتماعی و مؤید رسالت سنگینی است که دانشجویان، فارغ التحصیلان، استادان و فعالان آن بر عهده دارند. بی شک امروز علوم ارتباطات در معنای وسیع آن خط مقدم مدیریت افکار و رفتارهای جمعی در نظام های ملی و بین المللی است.
به عبارتی دیگر امروز ارتباطات و رسانه ، عرصه ای ایست ترکیبی و مرکب از دانش، هنر و خلاقیت نامحدود برای هدایت یا کنترل اذهان، اندیشه ها و نگرش ها و در نهایت رفتارهای جمعی است؛
یقینا فعالیت اثرگذار در این میدان مملو از رقابت، کار بسیار دشواری است و نیازمند انسان هایی با ضریب هوشی بالا، متخصص و متعهد به باورها و اعتقادات جامعه و نظام حاکم بر آن است.
همچنین علوم ارتباطات، دانشی میان رشته ای است، متأثر از محیط برای اثرگذاری بر محیط؛ بنابراین دانسته ها هر چقدر هم فزون باشد در میدان عمل و بکارگیری صرفا تا اینک و برای اینجا کافی است؛
پس برای فردا یا فرداها و محیط یا محیط های جدید، محکوم به دانستن بیشتر، بکارگیری ابتکار و خلاقیت همراه با پشتکار و امید هستیم.
در نهایت معتقدم علوم ارتباطات اجتماعی دانشی است به وسعت همه دستاوردهای علمی بشریت با عمری محدود به زمان و مکان، در نتیجه نیازمند دانستنی دائمی در همه عرصه ها و دستاوردهای بشری و شناخت دقیق محیط و مخاطب هستیم تا مانا و پایدار باشیم.
ترویج این تفکر و تربیت و بکارگیری انسان هایی با چنین خصوصیاتی وظیفه همگانی ماست.
و من ا... توفیق
 دکتر داود فریدپور؛ دکترای علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

روبیکا                                    روبینو

           بله              ایتا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار