عطنا- دکتر عبدالله معتمدی؛ رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، صبح جمعه، پس از حضور پای صندوق های رای، بر لزوم مشارکت مردمی برای داشتن مجلسی قویتر، تاکید کرد.

وی داشتن مجلسی قویتر را راه حل مشکلات کنونی کشور دانست و تاکید کرد:" امروز عظمتی که انقلاب اسلامی آفریده و قدرتی که در صحنه بین الملل رقم زده است، شرایطی استثنائی است که همه ما باید قدردان آن باشیم".

دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی، روز جمعه میزبان جمع بسیاری از دانشجویان، مسئولان دانشگاه  و مردمی بود که پای صندوق های رأی آمدند تا بار دیگر با آرمان های امام و شهدا تجدید پیمان کنند و تعیین کننده سرنوشت آینده کشور خود باشند.

خبرنگار: امیربهادر صوفی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                         روبینو

تلگرام             بله              ایتا             روبیکا

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی، نشست علمی"سعدی در چین و چین در آثار سعدی، در دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.