۲۷ آذر ۱۴۰۲ ۱۸:۲۱
کد خبر: ۳۰۵۳۴۰

عطنا - نخستین آزمایشگاه مالی کشور با هدف افزایش تعاملات نهادهای نظارتی و سیاست گذاری در حوزه های مالی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی در دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شد.

عبدالمجید مرشدی مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری امروز (دوشنبه) در حاشیه مراسم افتتاح اولین آزمایشگاه مالی کشور گفت: آزمایشگاه مالی را می‌توان یکی از جدیدترین و کاربردی‌ترین زیرساخت‌های صنعت مالی محسوب کرد که علاوه بر نقشی که در تعمیق آموزش دارد کمک شایانی به کسب و کارهای مرتبط با حوزه مالی و نهادهای سیاست گذاری و نظارتی می‌کند.

وی افزود: در واقع این موارد با استفاده از ظرفیت این آزمایشگاه‌ها، به عنوان یک مرکز تخصصی، برای تحلیل داده‌های مالی و تولید اطلاعات ارزشمند انجام می شود و به همین علت است که در اکثر دانشگاه‌های پیشرو در جهان راه‌اندازی شده است.

به گزارش ایرنا، مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری تصریح کرد: در همین راستا این معاونت با توجه به ضرورت و کارکرد این آزمایشگاه ها، مذاکراتی را با دانشگاه‌های که در زمینه مالی و رشته ‌های مرتبط دارای سابقه بوده ‌اند، آغاز کرد که در نهایت مذاکره با دانشگاه علامه طباطبائی و تهران به نتیجه رسید و امروز خوشحال هستیم که شاهد افتتاح اولین آزمایشگاه مالی کشور در این دانشگاه هستیم.

مرشدی به اختصاص منابع، تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری و آموزش کارکنان اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون اقدامات متعددی برای راه ‌اندازی این آزمایشگاه هم از سمت معاونت علمی و هم از سمت دانشگاه صورت گرفته است. معاونت علمی مذاکراتی را با نهادهای سیاستگذاری و نظارتی از جمله بانک مرکزی، بیمه مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار جهت استفاده از اطلاعات و داده های مورد نیاز آزمایشگاه انجام داده که در حال حاضر سازمان بورس دسترسی کاملی برای استفاده از اطلاعات فراهم کرده است. امیدواریم این همکاری ها با نهادهای دیگر نیز هرچه سریعتر عملیاتی شود و بتواند باعث ارتقاء ظرفیت و دامنه کاربرد آزمایشگاه شود.

براساس گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، وی ابراز امیدواری کرد: افتتاح این آزمایشگاه فصل جدیدی در تعاملات نهادهای نظارتی و سیاست گذاری در حوزه های مالی و دانشگاه‌ها و مراکز علمی باشد و دفتر تامین مالی و سرمایه‌گذاری به عنوان اولین نهاد آمادگی دارد تا از این آزمایشگاه به عنوان بازوی مطالعاتی و مشورتی در برنامه‌های خود استفاده کند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار