۰۸ مهر ۱۴۰۲ ۰۸:۱۹
کد خبر: ۳۰۵۲۷۷

عطنا - رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی به بررسی وضعیت علمی دانشگاه‌ها پرداخت و پیشنهاداتی را برای تغییر و تحول فضای فرهنگی دانشجو‌‌ها ارائه کرد.

مجید عباسی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی توانا، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید بیان کرد: «آغاز سال تحصیلی، نوید یک دوران جدید است. دورانی که باید در آن، شاهد حرکت و تغییر از شرایط موجود به شرایط مطلوب باشیم. بنابراین وزارت علوم نیز باید راهبرد و برنامه خود را بر تغییر و ارتقاء وضعیت علمی دانشگاه‌ها متمرکز کند. تغییری که روند پرشتاب سرعت علمی کشور را هم در منطقه غرب آسیا و هم در سطح جهانی تدوام و توسعه ببخشد.»

وی با بیان اینکه رشد علمی بدون توجه به مباحث اخلاقی و فرهنگی و اجتماعی ممکن نیست گفت: «معتقدم تغییر و تحولاتی که در چند سال اخیر در فضای دانشگاه‌ داشته‌ایم، نشان داد که باید در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، اقدامات جدی صورت گیرد. تحولاتی مانند قضیه کرونا و سبک جدیدی از تحصیل به شکل مجازی یا اغتشاشاتی که در دانشگاه‌ها نیز رخ داد. اگر از ارتقای سطح اخلاقی و فرهنگی دانشجویان غافل شویم، حتی اگر تولید علم نیز محقق شود آن علم نافع نخواهد بود.»

دکتر عباسی ادامه داد: «در دانشگاه با اقشاری سر و کار داریم که فرهیخته محسوب می شوند. اخلاق و منش دانشجو باید در تراز یک دانشجوی انقلابی باشد. البته تغییر فرهنگی و اجتماعی بدون همکاری و کمک تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی مانند بسیج دانشجویی،انجمن‌های اسلامی، جنبش عدالتخواهی و... محقق نخواهد شد.

وی تاکید کرد: لذا اگر معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی که در راس سیاست‌گذاری فرهنگی است برنامه‌ای تدوین می‌کند، زمانی می تواند آن برنامه را محقق و به مرحله اجرا بگذارد که تشکل های دانشجویی و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها از آن حمایت کنند.

رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: در حقیقت وظیفه اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توأم نمودن علم با تهذیب و اخلاق است تا ما شاهد شرایط مناسبی به لحاظ فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه‌ها باشیم و به سوی شکل‌گیری دانشگاه تمدن‌ساز حرکت کنیم.»

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار