۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۷
کد خبر: ۳۰۵۲۰۹

عطنا - قیام و حرکت امام حسین (علیه السلام) صحیفه جامعی از درس های گوناگون معرفتی معنوی، فضیلتی انسانی، دنیوی، اخروی، فردی و اجتماعی برای ابناء بشراست و چراکه امام شهید علیه السلام جانش را در راه خدا و احیاء تفکر دینی بذل کرد تا جامعه را از جهالت و سرگردانی گمراهی برهاند.

بازخوانی اربعین را در قالب" بهزیست سیاست شناختی" باید دیدچراکه سیاست شناختی اربعین دراستعاره امر احیاء تفکر دینی ضمن تاکید بر سیاست انسانی - الهی ، به رد ابزاری شدن دین ،نفی التقاط و تحجر دینی درتمسک به استدلال و مجاهدت و استقامت می انجامد.

البته احیا تفکر دینی با تمسک به جزم علمی و عزم عملی برآمده از فطرت انسانی و عقلانیت تعالی محور به تولید معنای بهزیست سیاست شناختی کمک می نماید. در این بهزیست سیاست شناختی سیستم اجتماعی و سیستم روانی جامعه مستلزم اقتدا به سنت مقبول ، علم روز،مخاطب سنجی و تلاش هدفمند در جهت سراج وحی و مصباح عقل،در جهت تعالی فرهنگی و کسب کرایم اخلاقی اربعینی تلقی می گردد.

احیا تفکر دینی نه ایجاد دین بلکه احیاء عملی مفاهیم اصیل دینی، مبارزه با تحریفات و زدودن خرافات ونفی نگاه تک بعدی به دین است. البته لازم است نتیجه احیا تفکر دینی دربینش و رفتار جامعه دینی درقالب میوه کرامت مداری و اخلاق زیستی مدارا محور منعکس شود.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار