۲۰ تير ۱۴۰۲ ۰۸:۱۱
کد خبر: ۳۰۵۰۷۸

عطنا - نهمین جلسه از دوره دوم نشست‌های کتاب‌خوانی نقادانه در روز 19 تیر از ساعت 3 الی 5 به صورت مجازی برگزار شد. این سلسله نشست‌ها با همت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی و همکاری دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری برگزار می‌شود. در این جلسه به مناسبت 14 تیر روز قلم و 18 تیر، روز ادبیات کودکان و نوجوانان ابتدا سایت ایبنا (خبرگزاری کتاب ایران) معرفی و سپس با خانم زهرا شریفی دانشجوی ارشد مشاوره خانواده که به تازگی در بخش ادبیات کودک و نوجوان سایت ایبنا یادداشت‌های برای معرفی کتاب کودک دارند، مصاحبه به عمل آمد.

در بخش اصلی نشست به بحث در مورد کتاب دروغ هایی که به خود می گوییم نوشته جان فردریکسون و ترجمه علیرضا منشی پرداخته شد.

از نظر فردریکسون رنج ما ناشی از واقعیتهایی است که از آن می گریزیم و به جای زندگی مبتنی بر واقعیت به خیالبافی هایی پناه می بریم که ما را از حقیقت زندگی دور می کنند. این واقعیتها را دیگران می بینند در حالی که ما چشمان خود را به آنها می بندیم. مثلا مادری می داند که فرزند بیش فعالش نقصان توجه دارد. اما به گونه ای بر اساس آرزوهایش با او رفتار می کند و از او می خواهد تمرکز و دقت بیشتری داشته باشد. او مدام با آرزو و خیال فرزندی با دقت زندگی می کند و دروغ گفتن به خودش موجب رنجی می شود که ناشی از فاصله گرفتن وی از حقیقت زندگی است. فردریکسون چاره این رنج را دست کشیدن از خیال و پذیرش واقعیت زندگی می داند. امری که موجب می شود مادر این کودک فرزندش را بهتر بپذیرد و او را با همین واقعیت دوست بدارد.

این جلسات هفتگی با مدیریت خانم دکتر آسیه شریعتمدار، دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و در هفته آتی در تاریخ 26 تیر در همین ساعت با نقد کتاب پروانه‌ای روی شانه، نوشته بهنام ناصح، و با آدرس (https://meeting.atu.ac.ir/ch/consulting) ادامه خواهد داشت.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار