۰۷ تير ۱۴۰۲ ۰۸:۰۰
کد خبر: ۳۰۵۰۳۸

عطنا - برنامه بین‌المللی بزرگداشت جشن عید غدیر توسط دانشجویان افغانستانی دانشگاه علامه طباطبائی، در چارچوب یک نشست علمی بین‌المللی پیرامون «تمدن نوین اسلامی در محور گفتمان غدیر» در تاریخ 14 تیرماه با حضور دانشجویان افغانستانی دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار خواهد شد.

نشست علمی بین‌المللی پیرامون تمدن نوین اسلامی در محور گفتمان غدیر برگزار می‌شود

به گفته دکتر سید جمال الدین فرجی دبیر علمی این نشست و مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه، در این نشست رویکرد محرومیت‌زدایی در پیش گرفته شده است که چگونه با بهره‌گیری از مبانی اعتقادی، ارزشی و علمی که به نوعی با بحث غدیر ارتباط برقرار می‌کند به سمتی حرکت کنیم که به جامعه‌ای عاری از فقر و بی‌عدالتی برسیم.

فرجی جامعه هدف را در این برنامه مردم افغانستان دانست و گفت: در این نشست سعی کردیم از ظرفیت‌های موجود در فضای دانشگاه، دانشجویی، استادی و حوزه علمیه استفاده کنیم تا با دید جامعه نگرانه‌ای این مسئله بررسی بشود و در نهایت به هدف غایی که بحث محرومیت‌زدایی است، دست یابیم.

وی همچنین با بیان اینکه اولین بار است چنین برنامه‌ای برگزار می‌شود و عمده مهمانان آن افغانستانی‌ها هستند، عنوان کرد: با زنده نگه‌داشتن غدیر به هر نحوی می‌توان ولایتمداری و مباحث اعتقادی و ارزشی در جامعه را پابرجا نگه داشت. اگر قرار است در جامعه به سمت عدالت حرکت کنیم باید از مبانی تفکری و اعتقادی که ریشه در مبانی ارزشی ما دارد پیروی کنیم که یکی از این موضوعات کلیدی بحث غدیر است، غدیر در عمق جامعه اسلامی جا دارد.

مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه این برنامه می‌تواند سرآغازی برای گام‌های قوی‌تر باشد، گفت: تمدن نوین در جامعه اسلامی به دنبال تحقق عدالت است و این تمدن اگر بخواهد در جامعه‌ای مانند افغانستان رشد پیدا کند در گام اول بحث محرومیت‌زدایی و عدم عدالت باید مرتفع شود. به‌عنوان‌مثال خانم‌ها بخشی از جامعه هستند که اصلاً در افغانستان دیده نمی‌شوند و با محرومیت‌های علمی هم روبه‌رو شده‌اند همچنین از نظر اقتصادی نیز تحت‌فشار هستند و مواردی ازاین‌دست که باید برطرف شود.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار