۰۴ تير ۱۴۰۲ ۰۷:۰۷
کد خبر: ۳۰۵۰۲۵

عطنا - علی انتظاری دبیر علمی همایش شهروند و اداره شهر که نخستین دوره آن، صبح دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ با حضور پژوهشگران، صاحب‌نظران و جمعی از مدیران شهری در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، اظهار کرد: باید مسیر طی شده در شهر را عوض کنیم تا گفتمان اجتماعی بر شهر حاکمیت داشته باشد نه گفتمان مهندسی. این مسأله موقعی اتفاق می افتد که بیشترین بودجه های شهرداری به امر گفتمان اجتماعی اختصاص یابد.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: باید به سمت شهر اجتماعی برویم و لازمه ایجاد آن این است که ارزیابی درستی از گذشته داشته باشیم.

انتظاری ادامه داد: در این همایش تعداد ۱۴۰ مقاله ارائه شد که ۶۲ مقاله آن مورد تایید واقع شده است. بخشی از آنها در پنل های مختلف مطرح می شود و حتی بخشی از آن به مسائل اجرایی که مدیران شهری ارائه می دهند می پردازد.

دبیر علمی همایش شهروند و اداره شهر اضافه کرد: در این همایش در پنل ها تعداد مقالات زیاد نیستند و بیشتر بحث و گفتگو بین مدیران اجرایی و صاحب نظران و پژوهشگران اتفاق می افتد.

انتظاری گفت: باید همایش هایی داشته باشیم که مقالات ارائه شده در آن مسأله مند تر و مبتنی‌بر مسائل نظری که به حل مسائل کمک می کنند باشند و امیدواریم برای همایش بعدی محققین و پژوهش‌گران مقالاتی در باره اقدامات و مواردی که از ایجاد بیگانگی در شهر جلوگیری می کند ارائه دهند و مشخص کنند که با چه سازوکاری مشارکت را محقق و قوام محلات را ایجاد کنیم. در نهایت شرایط را به گونه ای فراهم کنیم که امور اداری شهر را به مردم و حکمرانی شهرداری را مردمی کنیم.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار