۰۸ خرداد ۱۴۰۲ ۰۸:۰۱
کد خبر: ۳۰۴۹۴۷

عطنا - برای نخستین بار در ایران، گروهی از استادان و دانشجویان ایرانی و افغانستانی به مناسبت روز جهانی پیاده روی برای صلح كه در بیش از ٤٠ كشور جهان برگزار می شود، در ابتکاری مشترک، مشارکت كردند.

این برنامه به ابتكار انجمن علمی مطالعات صلح ایران، موزه صلح تهران، انجمن علمی مطالعات افغانستان در دانشگاه علامه طباطبائی و گروه كوهنوردی هموطن در روز جمعه پنجم خرداد/جوزا ١٤٠٢ برگزار شد.

هدف از اجرای این برنامه، اعلام همبستگی و دوستی میان دو كشور همسایه و نیز اعلام شعار صلح برای جهان در سطح بین المللی بود.

گفتنی است شماری از مردمان ولایت نهرین در استان بغلان افغانستان نیز با همه دشواری های موجود، در این برنامه مشاركت كرده و همبستگی خود با دانشگاهیان ایرانی و افغانستانی در ایران را اعلام نموده اند.

در این برنامه برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، از جمله دکتر صادقی، دکتر آزادمنش، دکتر عسگری (دانشکده روانشناسی)،دکتر نیسی و دکتر مدرسی ( دانشکده آمار، رایانه و ریاضی)، دکتر تیشه یار (دانشکده اکو) و دکتر دهکردی (دانشکده حقوق و علوم سیاسی) حضور داشتند.

گزارش تصویری این برنامه را با هم می بینیم:

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار