۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ۰۷:۳۱

عطنا - با نزدیک شدن به پایان ترم جاری تحصیلی، عطنا تصمیم گرفته با گفتگوی تصویری و در قالب مصاحبه با دانشجویان دانشکده های مختلف در مقاطع تحصیلی متفاوت، تصویری شفاف از شرایط علمی و پژوهشی و فرهنگی دانشگاه را در برابر چشمان دانشگاهیان قرار دهد.

امید می رود این کار به دانشگاه کمک کند تا شرایط بهتری را برای تحصیل علم و پژوهش و نیز ارتقای شرایط فرهنگی دانشگاه به وجود آورد.

عطنا تلاش می کند تا قبل از پایان ترم تحصیلی جاری این گفتگوها را در تعداد دیگری از دانشکده ها انجام دهد. پیش نمایشی از این مصاحبه ها را در ادامه می بینید. تصویربرداری و تدوین این گزارش توسط هلیا امیری نسب و مصاحبه ها توسط معصومه بدری انجام شده اند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی، نشست علمی"سعدی در چین و چین در آثار سعدی، در دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.