۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ۰۷:۰۴
کد خبر: ۳۰۴۸۵۸

عطنا - فرندز سریالی تلویزیونی به کارگردانی وارنر بروس است و در سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۴ تولید شده است؛ این فیلم دارای ده فصل است.

فرندز زندگی ۶ دوست (ریچل،راس،مانیکا،چندلر،فیبی و جویی) را روایت می کند که رابطه ای خوب و صمیمی یا یکدیگر دارند.

فرندز از نظر بسیاری از مخاطبان فیلمی جذاب است و در زمینه یادگیری زبان انگلیسی نیز تاثیر زیادی دارد زیرا برخی جملات توسط بازیگران در این سریال آنقدر تکرار می‌شوندد تا کاملا ملکه ذهن شود.

شاید از نظر برخی افراد این سریال هدفی جز سرگرم کردن مخاطب ندارد و در پس آن چیز دیگری وجود ندارد، اما این تصوری کاملا اشتباه است.

هر محتوای فرهنگی که در رسانه ها تولید می شود هدفی دارد. جدا از این بحث که هدف تمامی تولیدات رسانه ای تاثیر گذاری بر روی مخاطب است، این مسئله که هر محتوا قرار است دقیقا چه تاثیری بر مخاطب بگذارد و چه فکر محوری را به او القا کند، حائز اهمیت است.

هدف فرندز این است که آمریکایی ها را افرادی با فرهنگ، با شخصیت، وفادار و متعهد نشان دهد و چنین القا می کند که هر کس جز آمریکایی ها و بدون موی بلوند و پوستی سفید فردی بی فرهنگ و بی شخصیت است.
برای مثال در یکی از قسمت های سریال راس گلر شخصیت مرد سریال فرندز، با یک دختر غیر آمریکایی  آشنا می شود و آن دختر به دلیل یک سو تفاهم ساده راس را از زندگی خود بیرون می کند. این فرد شخصیتی عصبی دارد و در روابط خود با همسایگانش نیز رفتار درستی ندارد. بنابراین به طور غیرمستقیم بی فرهنگی و غیرمنطقی بودن افراد غیرآمریکایی به مخاطب القا شده است.

این سریال در عین جذابیت گاهی اوقات دارای محتوای بسیار نژاد پرستانه بوده و تنها شهروندان آمریکا را افرادی خوشبخت جلوه داده و آنها را کاملا در رفاه نشان می دهد و باقی انسان ها را افرادی کاملا بی هدف و محدود جلوه می دهد. لذا بهتر است مخاطبان در زمان تماشای این نوع سریال ها به اهداف پشت پرده ساخت آنها نیز توجه داشته و محتوای القا شده را بدون بررسی و تفکر نپذیرند.
 
نویسنده: انوشا بدری

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار