۲۸ فروردين ۱۴۰۲ ۰۷:۳۰

عطنا - در روزهای آغازین سال 1402، جلسه شورای راهبردی دانشگاه در دو روز متوالی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 15 و 16 فروردین ماه به مدت 6 ساعت با محوریت «برنامۀ عملیاتی راهبردی معاونت پژوهشی در سال 1402» با حضور ریاست محترم دانشگاه،  اعضای محترم هیأت رئیسه دانشگاه، معاون پژوهشی و مدیران معاونت پژوهشی در اتاق شورای حوزۀ ریاست برگزار شد.

در ابتدا ریاست محترم دانشگاه بر اهمیت و جایگاه برنامه های معاونت پژوهشی در سند برنامه راهبردی دانشگاه تأکید نمود. ایشان تصریح کرد از آنجایی که 5 محور از 8 محور جهت ­گیری­ های راهبردی دانشگاه علامه طباطبائی که عبارتند از: 1. تحول در علوم انسانی، 2. جایگاه و برندسازی، 3. هدفمندسازی پژوهش، 4. بین­ المللی­ سازی دانشگاه، 5. ارتباط با جامعه و نظام اسلامی مستقیماً به حوزۀ معاونت پژوهشی دانشگاه مربوط است؛ موضوع بررسی برنامه عملیاتی معاونت پژوهشی به عنوان اولین معاونت در دستور جلسه شورای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه قرار گرفت.

سپس آقای دکتر حسین پور معاون پژوهشی دانشگاه اهداف راهبردی معاونت پژوهشی را با تأکید بر ارتقاء رتبه دانشگاه در نظام رتبه بندی Times و ISC تشریح کرد و بعد از سخنان ایشان، آقای دکتر اصلی پور مدیر امور پژوهشی دانشگاه برنامه ­های محور هدفمندسازی پژوهش، آقای دکتر جمالیان پور مدیر دفتر ارتباط با صنعت برنامه ­های محور ارتباط با جامعه و نظام اسلامی، آقای دکتر فرجی مدیر دفتر همکاری­های علمی بین­المللی برنامه ­های محور بین­ المللی­ سازی دانشگاه را تشریح کردند.

در ادامه آقای دکتر طاهری رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه، آقای دکتر شرفی مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، آقای دکتر نقی زاده مدیر مرکز رشد دانشگاه، آقای دکتر گودرزی مدیر مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی و آقای دکتر مطیعی مدیر مرکز پارک علم و فن آوری در راستای سایر محورهای معاونت پژوهشی به تشریح برنامه عملیاتی خود در سال 1402 پرداختند.

در خاتمه رئیس محترم دانشگاه و اعضای حاضر در جلسه نظرات تکمیلی خود را مطرح کردند و مقرر گردید نسخۀ نهایی برنامه عملیاتی معاونت پژوهشی پس از اعمال نظرات ارائه شود.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،