۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۰۷:۱۳
کد خبر: ۳۰۴۸۱۲

عطنا - در دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اَللّـهُمَّ افْتَحْ لى فیهِ اَبْوابَ فَضْلِکَ وَاَنْزِلْ عَلَى فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفِّقْنى فیهِ لِمُوجِباتِ مَرْضاتِکَ وَاَسْکِنّى فیهِ بُحْبُوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرّینَ خداوندا در این روز در‌های فضل وکرمت را به روی من بگشا و برمن برکاتت را نازل فرما وبر موجبات رضا وخشنودیت موفقم بدار ودر وسط بهشت هایت مرا مسکن ده،‌ای پذیرنده دعای پریشانان.

حجت الاسلام و المسلمین حمید رضا بصیری مدرس دانشگاه و کارشناس مذهبی در تفسیر دعای روز بیستم ماه رمضان به خبرنگار ما گفت: امروز در آستانه شب قدر ۲۳ ماه رمضان هستیم. مضمون دعای بیست و دوم بسیار تناسب با فضای شب قدر دارد. در این دعا از خدا می‌خواهیم که خدایا در‌های آسمان بخشش خود را بر من باز کن. همان در‌هایی که در شب قدر باز می‌شود. همان‌هایی که امشب اتفاق می‌افتد و توسط ملائکه رحمت و سلام الهی بر همه نازل می‌شود.

به گفته او، خوشا به حال کسانی که از امشب بهره می‌گیرند. مگر ما در عمرمان چند شب قدر داریم که بتوانیم از آن استفاده و بهره ببریم. در ادامه می‌گوییم، خدایا بر ما برکاتت را نازل کن. این هم دقیقا همان چیزی که امشب اتفاق می‌افتد. «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ» ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم. در چنین شبی یک چیز‌هایی نازل شده و در آینده همه نازل می‌شود. قرآن در شب قدر نازل شده و سلام الهی و مقدرات هر انسانی تا سال آینده نیز نازل خواهد شد. از خدا بخواهیم همه این نزولات خیر، رحمت و برکت الهی باشد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار