۱۴ فروردين ۱۴۰۲ ۰۷:۱۷

عطنا - مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از کسب ضریب تأثیر مناسب توسط نشریات علمی دانشگاه و نیز قرار گرفتن 27 عنوان نشریه از نشریات دانشگاه به عنوان نشریات هسته پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد.

به تازگی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  وضعیت استنادی نشریات در سال 1399 را منتشر نموده است و از 27 مورد نشریه بررسی‌شده دانشگاه در سال 1399، برای 27 نشریه ضریب تأثیر محاسبه شد. از این میان 12 عنوان نشریه در Q1 و 10 عنوان نشریه در Q2 توانستند در بین نشریات پراستناد کشور قرار گیرند.

شایان ذکر است ضریب تأثیر نشریات علمی همه ساله بر اساس میزان استناد به مقالاتِ سال‎های گذشته توسط ISC محاسبه و اعلام می‌شود.

12 عنوان نشریه علمی دانشگاه در میان نشریات برتر (Q1) کشور قرار گرفت

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،