عطنا - حمیدرضا بصیری در گفتگو با خبرنگار عطنا، به فرضیه ای جامعه شناختی درباره جامعه و مردم ایران در ۲۲ بهمن سال های گذشته اشاره کرد و گفت: « امسال فرضیه ای برای من به اثبات رسید. ما در جامعه ایران شاهد ظهور نسلی هستیم که اگر از برخی ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی  عبور کنند و به آنها باور و احساس تکلیف نداشته باشند؛ اما نسبت به یک چیز دیگری که با مسئله انقلاب اسلامی و نظام مقدس اسلامی گره خورده بسیار غیرت پیدا کردند ونسبت به آن حساس شدند؛ گویی تا پای جان حاضرند برای آن مقاومت داشته باشند و ایستادگی کنند و آن مسئله، شخص مقام معظم رهبری (حضرت آیت الله خامنه ای) است.»

وی ادامه داد:«آشکارا شاهد هستیم که بسیاری در این میدان ها؛ مثل ۲۲ بهمن ، اجتماعاتی برای محکوم کردن دشمنان،اغتشاش گران و فتنه انگیزان و دیگر مناسبت های سیاسی حاضر می شوند و عمده مطلب؛ عشق به شخص رهبری، ارادت به این انسان بزرگ، نوع دیدگاه، آرمان گرایی ،هدایت، قدرت و مقاومت و استقامت ایشان در مقابل همهٔ پلشتی ها و بدی های داخلی و خارجی است؛ که از ایشان یک شخصیت جامع و کم نظیر ساخته است.»

بصیری با اشاره به ویژگی های شخصیتی رهبر معظم انقلاب گفت:«در این مورد، در طول سال های متمادی شاهد بعضی شعارها از سوی نیروهای ارزشی و انقلابی بودیم، اما امر‌وز این شعارها واقعیت خارجی پیدا کرده و این عشق و باورجمع بسیاری را به میدان میکشاند. عده ای ممکن است این اعتقاد را نداشته باشند؛ اما با کاریزما و شخصیتی که مقام معظم رهبری در جان و فکر آنها پیدا کرده است، این شعارها را در وجودشان دارند. جالب این است که عموم این افراد از قشر جوان هستند. افرادی که خود انقلاب را ندیدند و نسلی که با روزهای مبارزه ایام انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اشنایی ندارند، در طول حدود سی و هشت سال گذشته، این قدرت و صلابت و هدایت ارزشمند را در مقابله با خباثت های داخلی و خارجی شاهد بوده اند؛ که رهبری بی نظیر، قاطع، مقتدر، با رأفت، بزرگوار، با صلابت و بزرگوار داریم که با پیش بینی های دقیق و درست و متکی بر قران کریم و سنت اهل بیت این کارزار را پیش می برند.»

او در پایان گفت:« این موضوع باید به عنوان یک سرنخ علمی - تحقیقاتی و پژوهشی برای بسیاری از رشته های مختلف دانشگاهی؛ خصوصا جامعه شناسی، علوم سیاسی، رشته های مربوط به الهیات و دانش های مختلف در حوزه علوم انسانی مورد توجه قرار بگیرد و به عنوان یک مدل و سرنخ قابل توجه در پژوهش های متعدد و مختلف مورد تحقیق قرار گیرد و به مراکز علمی و اجتماعی سیاسی دنیا در راستای تقویت نظام جمهوری اسلامی و دین اسلام ارائه شود ؛ که نظام ما می تواند چنین شخصیت هایی را تربیت کند و به ویژه برای امت اسلامی و مردم ایران این پژوهش ها باید سامان دهی شود.»

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،