۰۲ بهمن ۱۴۰۱ ۰۶:۵۱
کد خبر: ۳۰۴۶۰۷

عطنا - ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه طبق ماده ۳۶ قانون جوانی جمعیت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان موظف هستند با هماهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در همه دانشگاه ها، مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی تاسیس کنند، افزود: از آنجا که نمی‌توانستیم یک مرکز مشاوره جدید تاسیس کنیم تلاش کردیم ساختار مراکز مشاوره فعلی را اصلاح کنیم.

وی در مراسم افتتاح دفتر «سبک زندگی ایرانی اسلامی» در دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: بسیاری از دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه مهارت درست زیستن و سبک زندگی سالم دانشجویی را ندارند و هنگامی که در معرض چالش‌های مختلف قرار می‌گیرند، دچار مشکل می‌شوند و ویژگی‌ها و توانمندی‌های لازم را برای خودمراقبتی ندارند. بنابراین تلاش کردیم برای بر طرف کردن این مشکل، از مراکز مشاوره استفاده کنیم و در اصلاح مراکز مشاوره، آیین نامه، اهداف، شرح وظایف و عملکرد آنها را به گونه‌ای تغییر دادیم که با فعالیت جدید این مراکز همخوانی داشته باشند. در این توانمندسازی و ارتقاء، رویکرد مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی در ابعاد مختلف در نظر گرفته شد.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان گفت: در ساختار جدید مرکز مشاوره در دانشگاه های بزرگ، مدیر مرکز مشاوره یک معاون و چهار اداره دارد که یکی از این اداره ها، «اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی» است. افراد فعال و محتوای این اداره را نیز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در هر دانشگاه تعیین می کند.

وی با تاکید بر اینکه در این ساختار نیاز به تولید محتوا داریم، گفت: دانشکده های الهیات و روان شناسی می‌توانند این کار را بر عهده بگیرند و با هم افزایی فعالیت ها و ضیافت اندیشه ها، خلاء موجود را پر کنند.

در ادامه حجت الاسلام اکبری اقدم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سخنانی اظهار داشت: برای رفع دغدغه های سبک زندگی ایرانی اسلامی، ضروری است کار نخبگانی و علمی انجام شود و دانشگاه علامه طباطبائی نیز به عنوان دانشگاه علوم انسانی، با تولید ادبیات و محتوا می تواند در این زمینه نقش پررنگی ایفا کند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید دارند که تولید ادبیات علمی در حوزه سبک زندگی، باید مبتنی بر آداب و رسوم دینی و اسلامی رقم بخورد، افزود: بخشی از حکمرانی نظام جمهوری اسلامی ایران باید تفاوت در نوع سبک زندگی باشد. برخی از استادان علوم انسانی می گویند که سیطره مدرنیته آنقدر زیاد شده است که بر همه جوامع سایه افکنده است و دیگر نمی شود کاری کرد و ما ناگزیریم آن نوع سبک زندگی آن هم از نوع غربی را بپذیریم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: ما با کمک استادان انقلابی، متعهد و متخصص و با وجود این سابقه دینی و ارزشی در زمینه سبک زندگی می توانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. استادان و دانشجویان ما باید به این خودباوری برسند که ما می توانیم از لحاظ حکمرانی و سبک زندگی در دنیا تاثیرگذار باشیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دفتر «سبک زندگی ایرانی اسلامی» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر مهدیه محمدتقی‌زاده، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر رضا صابری، معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر علی آدمی، معاون آموزشی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و جمعی از استادان و مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا (س)  افتتاح شد.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار