۲۸ دی ۱۴۰۱ ۰۹:۳۳
کد خبر: ۳۰۴۵۹۶

عطنا - عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با تاکید بر استقبال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته‌های فنی و مهندسی از رشته‌های علوم انسانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه، گفت: در حال حاضر جاذبه برخی از رشته‌های علوم انسانی در حدی شده که در مقاطع کارشناسی ارشد تا ۵۰ درصد و گاهی بیش از ۵۰ درصد دانشجوها از رشته‌های غیر علوم انسانی مانند مهندسی مکانیک، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر هستند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه یکی از رشته‌هایی که بسیار مورد توجه این دسته از دانشجوها قرار دارد، رشته روان‌شناسی است، گفت: این دانشجوها در صحبت با مسئولان دانشگاه اعلام کردند که فکر می‌کنند در رشته‌های مرتبط با علوم انسانی بهتر می‌توانند ارایه خدمات داشته باشند و علاقه بیشتری هم به این نوع رشته‌ها دارند.

* جامعه کشش لازم برای جذب فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی را ندارد

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه شاید یکی از دلایل حضور این دانشجوها در رشته‌های علوم انسانی این باشد که جامعه کشش لازم برای جذب فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی را ندارد، خاطرنشان کرد: عدم جذب فارغ التحصیلان رشته‌های فنی مهندسی باعث شده که آنها به سمت رشته‌های علوم انسانی بیایند تا از طریق تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری علوم انسانی موثر واقع شوند.

وی گفت: اتفاقا این دسته از دانشجوها بسیار باهوش هستند و می‌توانند در پایان‌نامه‌های میان رشته‌ای کارکردهای بسیار خوبی داشته باشند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار