عطنا - ذات آمریکا به مثابه نظام‌ سرمایه داری نمی تواند  از یک سری خصوصیات جدا باشد. خصوصیاتی که  فقط در یک دشمن بی رحم اما مودب می توان دید.

برخی از خصوصیات عبارت‌ است‌ از:

سلطه گری، خوی استکباری،
تجاوز به منافع اقتصادی دیگر کشورها،
قلدری مدرن، زورگویی آشکار و پنهان
جنگ و خونریزی های نهادینه شده و اتو کشیده،
غارت منابع زیرزمینی و رو زمینی کشورها
تحقیر فرهنگ کشورها
توزیع بین المللی فقر و فساد و تبعیض
قاتل محیط زیست
منشاء و سرچشمه تمامی نابرابری های اجتماعی و  اقتصادی و سیاسی در جهان

اثبات گزاره های بالا چندان سخت و دشوار نیست.  از آغاز کشف کریستف کلمب از سرزمینی که متعلق به سرخ پوستان و دیگر رنگین پوستان  بود و با قتل و خونریزی و مهاجرت سرمایه دارانی از کشورهای اروپایی ، بعدا به آمریکا  تغییر نام پیدا کرد تا به امروز، برای هر کاوش گر تاریخی همه چیز را روشن می کند.

هر پژوهشگر آزاده می تواند با مطالعه تاریخ  آمریکا از آغاز تا کنون صحت و درستی گزاره های یاد شده،  را بررسی کند. رفتار آمریکا با مردم ایران و حتی با دولت هایی وابسته به خودشان در پیش از انقلاب کاملا در تاریخ ثبت و ضبط است. رفتار سران کاخ سفید از سال ۵۷ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تا کنون مشخص است.

در این ۴۳ سال پشت هر فتنه و آشوبی از فتنه خلق ترکمن تا خلق عرب تا خلق کرد تا خلق بلوچ تا کشتار ۱۷ هزار زن و مرد بیگناه توسط سازمان منافقین خلق و  تا جنگ هشت ساله و  تا تحریم و تحریف، تا شلیک به هواپیمای مسافربری بر فراز خلیج فارس، تا ایجاد داعش ، تا کارگردانی فتنه های، ۷۸،  ۸۸، ۹۶، ۹۸، و فتنه اخیر  همه و همه مستقیم و غیر مستقیم دولت آمریکا دخالت داشته است. و حالا آیا او دشمن مردم ایران است یا ما دشمن آمریکا هستیم؟

تجربه تاریخی ، منطق نظری استکباری، آموزه های قرآنی،  عقل سلیم،  همه نشان می دهد، اعتماد به قول آمریکا و یا دست کشیدن از مقاومت در برابر آمریکا و یا تسلیم خواسته های کاخ سفید شدن با هر توجیهی ،بجز خفت ملی و تحقیر فرهنگی و عقب افتادگی اقتصادی و سیاسی ، هیچ سودی و هیج نتیجه ای برای مردم ایران ندارد.

وقتی مشروطه خواهان با رهبری علمای مشروطه و همت مروم پیروز شدند، مشتی از همین غربگرایان که امروز هم  وجود دارند ، کاری کردند که  دیگ مشروطه در سفارت انگلیس گرم شود و  دولت استعمار گر شد حامی و ناجی مردم با  حمایت از شعار مشروطه خواهی. امروز هم همان تجربه تلخ شکست مردم را آمریکایی ها به کمک غرب زده های وطنی ، کلید زده اند .

نبرد امروز، مردم ایران با سران کاخ سفید ، نبردی ریشه دار در عمق فرهنگ و تاریخ معاصر ایران دارد..
جهاد تبیین ، یعنی باز تعریف پرونده سیاه آمریکا در ایران برای نوجوانان و جوانان
جهاد تبیین، یعنی  رو کردن دست انگلیسی های صهیونیست در وقایع استعماری  تاریخ معاصر ایران
جهاد تبیین، یعنی آشکار کردن حق کاپیتولاسیون برای نوجوانان و جوانان که سبب تبعید امام خميني شد.
جهاد تبیین، یعنی باز تعریف فرهنگ مقاومت ۸ سال ایستادگی مردم در برابر ارتش مجهز صدام که همه ی قدرت های اروپایی و آمریکا از آن پشتیبانی می کرد.
جهاد تببین ، یعنی بیان سیاست های تحربم اقتصادی و تهاجم فرهنگی و تهاجم رسانه ای در مسیر ساقط کردن جمهوری اسلامی ایران

سکوت، تعلل، و بی تفاوتی یعنی آب در آسیاب دسمنی مثل آمریکا و اسرائیل و انگلیس ریختن.

نویسنده: ابوالقاسم فاتحی دهاقانی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،