۱۷ دی ۱۴۰۱ ۰۶:۴۳
کد خبر: ۳۰۴۵۵۵

عطنا - ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در نشست تخصصی مهارت‌های روانشناختی سواد سلامت در رابطه با خانواده و دانشگاه در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بر لزوم آشنایی دانشجویان با مراکز مشاوره و سلامت دانشگاه‌های سراسر کشور تأکید کرد.

وی در مورد سبک زندگی دانشجویی و ارتباطش با موضوع سواد سلامت و ارتقای آن با بیان اینکه امروزه سواد نه تنها به معنای خواندن و نوشتن و ادراک است، بلکه به نوعی در مهارت و به کار بردن آن در زندگی نیز کاربرد دارد، افزود: دانشگاه نقش مهمی در شکل‌گیری سبک زندگی دانشجویان و مردم دارد؛ چراکه دانشجویان و جامعه نخبگانی کشور به شکل طبیعی بدنه علمای آینده را می‌سازند و نگاه بخش بزرگی از جامعه در سبک زندگی به همین‌هاست.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌ طباطبایی با بیان اینکه در دانشگاه فرد را از ۱۸ سالگی به بعد و با توجه به تعریف سیاستگذاران فرهنگی کشور در جوانی تحویل می‌گیریم، گفت: برخی از این افراد با خود سبک زندگی سالمی را همراه ندارد؛ بنابراین لازم است در دانشگاه‌ها پیش‌بینی‌های لازم بشود.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان نقش دفاتر مشاوره و سلامت را در شکل‌دهی سبک زندگی دانشجویی پررنگ دانست.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار