۱۰ دی ۱۴۰۱ ۰۸:۵۸
کد خبر: ۳۰۴۵۳۷

عطنا - جواد طباخی ممقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما در نشست تحلیلی دانشگاه علامه طباطبائی، به بازخوانی حماسه 9 دی پرداخت.

وی تصریح کرد: این حماسه نشانه اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی‌که مدعی بودند اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی از بین رفته است اما در عمل ثابت شد بعد از گذشت بیش از 30 سال از انقلاب اسلامی همچنان مردم پایبند به اصول اولیه انقلاب سال 57 هستند .حضور میلیونی مردم در این روز فارغ از هرگونه حزب و جناح بوده و خروش مردم،  خالصانه برای دفاع از هویت نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بود.
طباخی در ابتدای این نشست توضیح داد: اتفاقات رخ داده در سال 88 پیش زمینه‌هایی داشته است که این پیش زمینه ها به گمان بنده کماکان ادامه دارد و تحولات 88 تمام نشده است. مردم به عنوان یکی از مهم ترین ارکان پشتیبانی، نقشه مهندسی شده و پیام این تحولات را نقش بر آب کردند؛ در واقع این حادثه به دنبال دگرگونی سیاسی در چارچوب ابطال انتخابات بوده است و اساسا یکی از اهداف آن جداسازی دین از سیاست و از بین بردن حکمرانی دینی بوده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما همچنین گفت: پیش از اتفاقات سال 88 طرح هایی در غرب تصویب شد که مصوب کمیته سه جانبه گرایی و بعضی از مراکز پژوهشی در آمریکا است که ترجمه شده و در دسترس است. این طرح‌ها مبتنی بر این بوده که پیش از 88 آشوب و نارضایتی هایی در خیابان‌های ایران اتفاق بیفتد. همچنین اساس این طرح ها از بین بردن بنیادگرایی اسلامی به رهبری جمهوری اسلامی بوده که یکی از این اقدامات اعمال فشار و کودتا اقتصادی و از بین بردن اصل جمهوری اسلامی است.

این کارشناس مسائل سیاسی بازخوانی فتنه 88  ضرورتی برای بصیرت افزایی دانست و افزود: تحولات اخیر به دلیل فقدان بصیرت است. به بیان امیرالمومنین ع انسان با بصیرت کسی است که درباره آنچه می‌شنود فکر کند، کسی که ظاهربین و سطحی نگر نیست و کسی است که از حوادث تاریخی عبرت بگیرد.

طباخی تاکید کرد: حوادث سال 88 که پس از انتخابات به وقوع پیوست از قبل برنامه ریزی شده بود و ماهیت براندازانه داشت. همچنین این حوادث ریشه در بداخلاقی‌های تبلیغات انتخاباتی کاندیداها و طرفداران آن‌ها داشته و مناظره های تلویزیونی نقطه شروع این بداخلاقی‌ها بود. اگر این حوادث به صورت عادلانه و منصفانه مدیریت میشد این فتنه رخ نمی‌داد. هاشمی رفسنجانی در دیدار با کارگزاران سازندگی که در روزنامه اعتماد سال 87 نیز گفته بود که اگر ناظران و مسئولان انتخابات رای مردم را ضایع کنند و نگذارند آنچه که مردم می‌خواهند اعلام شود، خیانت و مستوجب عذاب الهی است و اتفاق شومی خواهد بود.

وی افزود: فارغ از جناح های سیاسی، اعلام پیروزی قطعی توسط میرحسین موسوی در یک مصاحبه پیش از اعلام نتایج تخلفی بود که انجام شد و فضای بی اعتمادی را میان مردم تشدید کرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما مدعی شد: یکی از دلایل حضور مردم در راهپیمایی 9 دی به صورت خودجوش، رخ دادن آشوب‌ها در محرم و آتش زدن پرچم در روز عاشورا بود. عنایت الهی، هوشیاری و قاطعیت مقام معظم رهبری و اصرار ایشان بر حرکت در چارچوب قانون منجر به افشای چهره واقعی و اهداف اصلی دست اندرکاران ادعای تقلب شد و نهایتا حماسه 9 دی با حضور مردم با بصیرت را رقم زد.

طباخی در ادامه گفت: بنده معتقد هستم که محور جمهوری اسلامی ایران ولایت فقیه است و این اصل نظام جمهوری اسلامی را از سایر نظام‌ها متمایز می‌کند. دیوید کیو مسئول میز ایران در سازمان سیا نیز از کسانی است که تاکید کرده مهم ترین حرکت در براندازی جمهوری اسلامنی ایران تغییر فرهنگی فعلی در جامعه ایران است و ما مصمم به آن هستیم و این کار از اصل ولایت فقیه شروع می‌شود و در اتفاقات اخیز نیز شاهد هدف قرار گرفتن این اصل خصوصا در شعارهای خیابانی دیده شد.

وی در پایان به قسمتی از سخنرانی مقام معظم رهبری در راستای روز 9 دی سال 88 اشاره کرد و گفت: بنابر فرموده ایشان هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر میکند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را می‌‌‌بیند. این کارها کارهائی نیست که با اراده‌‌‌‌ی امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار